Blog Netwerven: De tien meest gestelde vragen over de cookiewet door recruiters

cookBegrijp jij het nog? Europese cookiewet, Nederlandse cookietwet. Opt-out. Opt-in. Functional cookies. De wet wordt zelfs anders door de OPTA geïnterpreteerd dan de uitvoerend staatssecretaris. Daarom schreef ik voor Netwerven een blogpost over de cookiewet.

Update: Inmiddels is de cookiewet zoals ik al voorspelde aangepast. Iedereen die enkel cookies voor Analytics gebruikt hoeft zich geen zorgen te maken. Wie echter misbruik maakt van cookies des te meer. Zij kunnen zich nu niet meer verschuilen achter slechte en onduidelijke cookiewetgeving.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree