Over dit notebook

Deze weblog is jammer genoeg als een hond die nooit wordt uitgelaten. Althans, ik ben geen ‘echte’ blogger. Deze pagina is een persoonlijk kladblok, en ik schrijf stukjes om mijn gedachten te ordenen, en als extra motivatie om mij nog meer in onderwerpen te verdiepen. In het verleden heb ik columns voor Marketingfacts geschreven, maar vond het moeilijk om naast mijn werkzaamheden met enige vorm van regelmaat hoogwaardige columns te schrijven. Langere stukken zal ik wellicht wel bij grotere blogplatformen aanbieden, maar mijn notebook wordt zeer onregelmatig bijgevuld. Reacties worden uiteraard wel zeer gewaardeerd!

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree